Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dupa doi ani de tatonari si discutii, restaurantele McDonald`s Romania isi schimba proprietarul

Hotnews Hotnews,
 Dupa doi ani de tatonari si discutii, restaurantele McDonald`s Romania isi schimba proprietarul

Dupa doi ani de discutii si tatonaril, McDonald`s Romania si-a schimbat actionarul in weekend, vanzand operatiunile locale catre un francizat din Malta, grupul maltez Premier Capital. McDonald`s Romania este cel mai mare jucator de pe piata locala de restaurante, cu afaceri de circa 100 milioane euro si cu 67 de unitati de tip fast-food, potrivit Mediafax. Pentru Premier Capital, Romania devine a sasea piata unde compania detine franciza McDonald`s dar si cea mai mare, intrucat, in toate celelalte cinci piete pe care opereaza sunt circa 60 de restaurante. continuă pe Hotnews

Baronul Ion Stan, condamnat definitiv la doi ani de inchisoare cu executare

Deputatul PSD Ion Stan, fost sef al organizatiei Dambovita, a fost condamnat definitiv luni de inalta Curte de Casatie si Justitie la doi ani inchisoare cu executare pentru savarsirea infractiunii de trafic de influenta, el fiind acuzat ca a primit bani in timpul campaniei electorale din 2012 de la oameni de afaceri in schimbul inlesnirii castigarii unor contracte cu statul.

Deputatul Ion Stan, condamnat definitiv la doi ani de inchisoare cu executare

Deputatul PSD Ion Stan a fost condamnat definitiv astazi de inalta Curte de Casatie si Justitie la doi ani inchisoare cu executare pentru savarsirea infractiunii de trafic de influenta, el fiind acuzat ca a primit bani in timpul campaniei electorale din 2012 de la oameni de afaceri in schimbul inlesnirii castigarii unor contracte cu statul, informeaza Agerpres.

Deputatul Ion Stan, condamnat definitiv la doi ani de inchisoare cu executare

Deputatul PSD Ion Stan a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu executare de magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie, informeaza TVR. Decizia magistratilor este definitiva. Parlamentarul a fost.

Un istoric roman a avut o intrevedere cu fostul spion rus Alexander Litvinenko, cu doi ani inainte sa fie ucis

Istoricul roman si fostul presedinte al Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului, Marius Oprea, a avut o intalnire cu spionul rus Alexander Litvinenko, in 2004, la Londra, cu doi inainte ca el sa fie otravit.

Crima din Berceni. Ucigasul unui sofer de taxi a fost gasit dupa patru ani

Un barbat de 31 de ani a fost prins vineri de politisti, la aproape patru ani dupa ce ar fi injunghiat un taximetrist.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2458 seconds )